Företag

Kick off, jubileum eller teambuilding?

Nu kan du skräddarsy ditt arrangemang tillsammans med oss. Låt oss ta ansvaret för detaljerna så du kan fokusera på det viktigaste – dina kunder, partners och medarbetare.

Är du intresserad av att genomföra ett event hos oss? Eller abonnera hela Sing Sing under sön, mån eller tisdag?
Maila oss på boka@singsinggbg.se

CHEFEN
LISA PÅ SÄLJ
COPYWRITERN
AHMED PÅ HR

Med mat från det vietnamesiska köket och våra populära karaokerum passar Sing Sing både de små och stora arrangemangen. Hos oss börjar du kvällen med god mat och dryck från vår vietnamesiska bistro för att sedan avsluta i ett av våra färgglada karaokerum. Rummen är utrustade med tusentals låtar och lyckas alltid locka fram den mest blygsamma sångaren till micken. Låt oss ta ansvaret för detaljerna så att du kan fokusera på det viktigaste – dina kunder, partners eller medarbetare.

Quiz-paketet!

från 165 :- pp på onsdagar!

Vad heter medlemmarna i The Beatles? Vilken skostorlek har Rihanna och när skrevs låten Stad i ljus? Nu är det dags att utmana kollegorna i musikquiz på Sing Sing! Quizet äger rum på onsdagar from september och gör djupdykningar i musik och allmänbildning. Frågar du oss så är quizet roligt för både genier och medelmåttor! I quizpaketet ingår också vår populära vietnamesiska quizplate. Quizplaten kan beställas både med kött och vegetarisk.

Om ni vill så kan ni lägga till en timmes karaoke för att avrunda kvällen. Maila oss så syr vi ihop en skoj och lekfull kväll åt dig och ditt företag! The winner takes it all, eller hur?

Lilla paketet

365:- pp


Färska vårrullar, banh mi, ett glas vin eller öl och en timmes karaoke!

I det lilla paket kan ni avnjut våra fräscha färska vårrullar med portabello- och enokisvamp, örter, grönsallad och hoisinsås. Följt av en klassisk Banh mi som är ett fluffigt bröd med tunn skorpa. Vår banh mi är fylld med långbakat fläsk eller tempeh, inlagda grönskar, chilimajonäs, hoisin och örter.

Avsluta med en timmes fullt ös i ett av våra karaokerum!

Mellan paketet

460:- pp

Färska vårrullar, banh mi, ett glas vin eller öl och två timmar karaoke!

I mellanpaketet kan ni avnjut våra fräscha färska vårrullar med portabello- och enokisvamp, örter, grönsallad och hoisinsås. Följt av en klassisk Banh mi som är ett fluffigt bröd med tunn skorpa. Vår banh mi är fylld med långbakat fläsk eller tempeh, inlagda grönskar, chilimajonäs, hoisin och örter.

Avsluta med två timmars fullt ös i ett av våra karaokerum!

Stora paketet

610:- pp

4- rätters vietnamesisk middag, ett glas bubbel till fördrink, ett glas vin eller öl, och två timmar karaoke!

I det stora och mycket prisvärda paketet får ni avnjuta våra fräscha färska vårrullar med
portabello- och enokisvamp, örter, grönsallad och hoisinsås. Följt av en klassisk Banh mi, ett
fluffigt bröd med tunn skorpa. Vår banh mi är fylld med långbakat fläsk eller tempeh, inlagda grönskar, chilimajonäs, hoisin och örter. Tillsammans med Banh min serverar vi friterade vårrullar fyllda med ankfärs och kinesisk öronsvamp samt en het, frisk och grön papayasallad. Som vegetariskt och veganskt alternativ har vi blancherad pak choi - en läcker kålsort med tillhörande soyabaserad sås, vitlök och friterad schalottenlök.

Avsluta med två timmars fullt ös i ett av våra karaokerum!

Är du intresserad av att genomföra ett event hos oss? Eller abonnera hela Sing Sing under sön, mån eller tisdag?
Maila oss på boka@singsinggbg.se

Design by Studio Pop
Development by Simma Lugnt