All I want for christmaaaas is yooooulfest på Sing Sing!

Tänk innanför karaokeboxen när du planerar årets julfest! Med mat från det vietnamesiska köket och våra populära karaokerum passar Sing Sing perfekt både för de små och stora firandena. Vi har satt ihop två julpaket som garanterar en ljuvligt kulig stämning för hela arbetsplatsen, kompisgänget eller familjen! Såklart kan vi också skräddarsy festen helt efter din önskelista.

Är du intresserad av att ha ditt julfirande hos oss? Eller abonnera hela Sing Sing under sön, mån eller tisdag?
Maila oss på boka@singsinggbg.se

Lilla julpaketet

495:- pp

Färska vårrullar, banh mi, ett glas vin eller öl, glögg före eller efter maten och två timmar karaoke!

I lilla julpaketet kan ni avnjuta våra fräscha färska vårrullar med portabello- och enokisvamp, örter, grönsallad och hoisinsås. Följt av en klassisk banh mi som är ett fluffigt bröd med tunn skorpa. Vår banh mi är fylld med långbakat fläsk eller tempeh, inlagda grönsaker, chilimajonäs, hoisin och örter.

Avsluta med två timmars fullt ös i ett av våra karaokerum!

Stora julpaketet

645:- pp

4- rätters vietnamesisk middag, ett glas bubbel till fördrink, ett glas vin eller öl, glögg före eller efter maten och två timmar karaoke!

I det stora och mycket prisvärda julpaketet får ni avnjuta våra fräscha färska vårrullar med portabello- och enokisvamp, örter, grönsallad och hoisinsås. Följt av en klassisk banh mi, ett fluffigt bröd med tunn skorpa. Vår banh mi är fylld med långbakat fläsk eller tempeh, inlagda grönsaker, chilimajonäs, hoisin och örter. Tillsammans med banh min serverar vi friterade vårrullar fyllda med ankfärs eller kinesisk öronsvamp samt en het, frisk och grön papayasallad. Som vegetariskt och veganskt alternativ har vi blancherad pak choi - en läcker kålsort med tillhörande soyabaserad sås, vitlök och friterad schalottenlök.

Avsluta med två timmars fullt ös i ett av våra karaokerum!

Är du intresserad av att ha ditt julfirande hos oss? Eller abonnera hela Sing Sing under sön, mån eller tisdag?
Maila oss på boka@singsinggbg.se

Design by Studio Pop
Development by Simma Lugnt