Julpaket

Fira in julen på Sing Sing! 

Nu kan du skräddarsy ditt julfirande tillsammans med oss. Låt oss ta ansvaret för detaljerna så du kan fokusera på det viktigaste – dina kollegor, vänner och familj.

Är du intresserad av att ha ditt julfirande hos oss? Eller abonnera hela Sing Sing under sön, mån eller tisdag?
Maila oss på boka@singsinggbg.se

CHEFEN
JULIA PÅ HR
STINA
AHMED PÅ SÄLJ
MAMMA
JONAS PÅ IT

Är du trött på att äta samma julskinka år ut och år in? Lugn! Med mat från det vietnamesiska köket och våra populära karaokerum passar Sing Sing perfekt både för de små och stora julfirandena. Hos oss börjar du kvällen med god mat och dryck från vår vietnamesiska bistro för att sedan avsluta i ett av våra färgglada karaokerum. Rummen är utrustade med tusentals låtar och lyckas alltid locka fram den mest blygsamma sångaren till micken. "All I want for Christmas" och "White Christmas" kan sjungas på repeat för att få den ultimata julfeelingen men självklart går det lika bra att sjunga "Bohemian Rhapsody" också. Låt oss ta ansvaret för detaljerna så att du kan fokusera på det viktigaste – dina kollegor, vänner och familj.

Lilla julpaketet

460:- pp

Färska vårrullar, banh mi, ett glas vin eller öl och två timmar karaoke!

I lilla julpaketet kan ni avnjuta våra fräscha färska vårrullar med portabello- och enokisvamp, örter, grönsallad och hoisinsås. Följt av en klassisk Banh mi som är ett fluffigt bröd med tunn skorpa. Vår banh mi är fylld med långbakat fläsk eller tempeh, inlagda grönskar, chilimajonäs, hoisin och örter.

Avsluta med två timmars fullt ös i ett av våra karaokerum!

Stora julpaketet

610:- pp

4- rätters vietnamesisk middag, ett glas bubbel till fördrink, ett glas vin eller öl, och två timmar karaoke!

I det stora och mycket prisvärda julpaketet får ni avnjuta våra fräscha färska vårrullar med
portabello- och enokisvamp, örter, grönsallad och hoisinsås. Följt av en klassisk Banh mi, ett
fluffigt bröd med tunn skorpa. Vår banh mi är fylld med långbakat fläsk eller tempeh, inlagda grönskar, chilimajonäs, hoisin och örter. Tillsammans med Banh min serverar vi friterade vårrullar fyllda med ankfärs och kinesisk öronsvamp samt en het, frisk och grön papayasallad. Som vegetariskt och veganskt alternativ har vi blancherad pak choi - en läcker kålsort med tillhörande soyabaserad sås, vitlök och friterad schalottenlök.

Avsluta med två timmars fullt ös i ett av våra karaokerum!

Är du intresserad av att ha ditt julfirande hos oss? Eller abonnera hela Sing Sing under sön, mån eller tisdag?
Maila oss på boka@singsinggbg.se

Design by Studio Pop
Development by Simma Lugnt