Möhippa

Är aaaaall the single ladies ett minne blott och det är dags att gifta bort syrran, bästa kompisen eller svägerskan? Vi har satt ihop ett oslagbart paket för en lyckad möhippa! Kolla in vår bubbel-lunch nedan!

För bokning maila boka@singsinggbg.se

Bubbel-lunch
395:- pp

Färska vårrullar, papayasallad, ett glas bubbel eller alkoholfritt alternativ och 1,5 timmar karaoke!

Under en möhippa på Sing Sing får ni avnjuta vår bubbel-lunch där vi serverar, förutom bubbel då, färska vårrullar med portabello- och enokisvamp, grönsallad och hoisinsås plus vår fräscha gröna papayasallad med tamarind och färska örter. Lunchen avslutas med 1,5 timmars fullt ös i ett av våra karaokerum!
puuuut a ring on it!

Mellanpaketet
460:- pp

Färska vårrullar, banh mi, ett glas vin eller öl och två timmar karaoke!

I mellanpaketet kan ni avnjut våra fräscha färska vårrullar med portabello- och enokisvamp, örter, grönsallad och hoisinsås. Följt av en klassisk Banh mi som är ett fluffigt bröd med tunn skorpa. Vår banh mi är fylld med långbakat fläsk eller tempeh, inlagda grönskar, chilimajonäs, hoisin och örter.

Avsluta med två timmars fullt ös i ett av våra karaokerum!

Stora Paketet 610:- pp

4- rätters vietnamesisk middag, ett glas bubbel till fördrink, ett glas vin eller öl, och två timmar karaoke!

I det stora och mycket prisvärda paketet får ni avnjuta våra fräscha färska vårrullar med
portabello- och enokisvamp, örter, grönsallad och hoisinsås. Följt av en klassisk Banh mi, ett
fluffigt bröd med tunn skorpa. Vår banh mi är fylld med långbakat fläsk eller tempeh, inlagda grönskar, chilimajonäs, hoisin och örter. Tillsammans med Banh min serverar vi friterade vårrullar fyllda med ankfärs och kinesisk öronsvamp samt en het, frisk och grön papayasallad. Som vegetariskt och veganskt alternativ har vi blancherad pak choi - en läcker kålsort med tillhörande soyabaserad sås, vitlök och friterad schalottenlök.

Avsluta med två timmars fullt ös i ett av våra karaokerum!

För bokning maila boka@singsinggbg.se

Design by Studio Pop
Development by Simma Lugnt