Paket

Vankas det möhippa för bästisen? Ska du styra årets kick off med kollegorna? Eller vill du kanske ge ditt barn världens roligaste födelsedagskalas?

Nu kan du skräddarsy ditt arrangemang tillsammans med oss. Låt oss ta ansvaret för detaljerna så du kan fokusera på det viktigaste – dina nära och kära.

Är du intresserad av att genomföra ett event hos oss? Eller abonnera hela Sing Sing under sön, mån eller tisdag?
Maila oss på boka@singsinggbg.se

KICK OFF
MÖHIPPA
BARNKALAS
30-ÅRSFEST

Med mat från det vietnamesiska köket och våra populära karaokerum passar Sing Sing både de små och stora arrangemangen. Hos oss inleder ni ert besök med god mat och dryck från vår vietnamesiska bistro för att sedan avsluta i ett av våra färgglada karaokerum. Rummen är utrustade med över 100 000 låtar och lyckas alltid locka fram den mest blygsamma sångaren till micken. Låt oss ta ansvaret för detaljerna så att du kan fokusera på det viktigaste – dina nära och kära.

Lilla

375:- pp


Färska vårrullar, banh mi, ett glas vin eller öl och en timmes karaoke!

I det lilla paket kan ni avnjut våra fräscha färska vårrullar med portabello- och enokisvamp, örter, grönsallad och hoisinsås. Följt av en klassisk Banh mi som är ett fluffigt bröd med tunn skorpa. Vår banh mi är fylld med långbakat fläsk eller tempeh, inlagda grönsaker, chilimajonäs, hoisin och örter.

Avsluta med en timmes fullt ös i ett av våra karaokerum!

Mellan

495:- pp

Färska vårrullar, banh mi, ett glas vin eller öl och två timmar karaoke!

I mellanpaketet kan ni avnjut våra fräscha färska vårrullar med portabello- och enokisvamp, örter, grönsallad och hoisinsås. Följt av en klassisk Banh mi som är ett fluffigt bröd med tunn skorpa. Vår banh mi är fylld med långbakat fläsk eller tempeh, inlagda grönsaker, chilimajonäs, hoisin och örter.

Avsluta med två timmars fullt ös i ett av våra karaokerum!

Stora

645:- pp

4- rätters vietnamesisk middag, ett glas bubbel till fördrink, ett glas vin eller öl, och två timmar karaoke!

I det stora och mycket prisvärda paketet får ni avnjuta våra fräscha färska vårrullar med portabello- och enokisvamp, örter, grönsallad och hoisinsås. Följt av en klassisk Banh mi, ett fluffigt bröd med tunn skorpa. Vår banh mi är fylld med långbakat fläsk eller tempeh, inlagda grönsaker, chilimajonäs, hoisin och örter. Tillsammans med Banh min serverar vi friterade vårrullar fyllda med ankfärs eller kinesisk öronsvamp samt en het, frisk och grön papayasallad. Som vegetariskt och veganskt alternativ har vi blancherad pak choi - en läcker kålsort med tillhörande soyabaserad sås, vitlök och friterad schalottenlök.

Avsluta med två timmars fullt ös i ett av våra karaokerum!

Möhippa

415:- pp

Är aaaaall the single ladies ett minne blott och det är dags att gifta bort syrran, bästa kompisen eller svägerskan? Vi har satt ihop en oslagbar bubbellunch för att garantera en lyckad möhippa!

I paketet ingår ett glas bubbel, färska vårrullar med portabello- och enokisvamp, pak choi och edamame. Lunchen avslutas med 1,5 timmars fullt ös i ett av våra karaokerum! If you like it then you should put a ring on it!

Barnkalas

229:- per barn

Låt barnen leva ut sina popstjärnedrömmar för en dag med vårt dunderroliga kalaspaket. Här ingår korv eller chicken nuggets med pommes, läsk till maten, glass till efterrätt och två timmar karaoke. Vegetariskt och veganskt alternativ finns. Vi tar emot bokningar lördagar, söndagar, måndagar och tisdagar 12:00-16:00.

Är du intresserad av att genomföra ett event hos oss? Eller abonnera hela Sing Sing under sön, mån eller tisdag?
Maila oss på boka@singsinggbg.se

Design by Studio Pop
Development by Simma Lugnt