Paket

Vankas det möhippa för bästisen? Ska du styra årets kick off med kollegorna? Eller vill du kanske ge ditt barn världens roligaste födelsedagskalas?

Nu kan du skräddarsy ditt arrangemang tillsammans med oss. Låt oss ta ansvaret för detaljerna så du kan fokusera på det viktigaste – dina nära och kära.

Är du intresserad av att genomföra ett event hos oss? Eller abonnera hela Sing Sing under sön eller måndag?
Maila oss på boka@singsinggbg.se

KICK OFF
MÖHIPPA
BARNKALAS
30-ÅRSFEST

Med mat från det asiatiska köket och våra populära karaokerum passar Sing Sing både de små och stora arrangemangen. Hos oss inleder ni ert besök med god mat och dryck i vår bistro för att sedan avsluta i ett av våra färgglada karaokerum. Rummen är utrustade med över 100 000 låtar och lyckas alltid locka fram även den mest blygsamma sångaren till micken.

Lilla

375:- pp


Färska vårrullar, en hel banh mi, ett glas vin eller öl och en timmes karaoke!

I det lilla paket kan ni avnjuta våra fräscha, färska vårrullar fyllda med grönsaker, sojabakad svamp, glasnudlar, morötter, koriander, mynta och serveras med asiatisk BBQ sås och Nuoc Cham-sås. Följt av en klassisk Banh mi som är en fyllig vietnamesisk baguette med picklade grönsaker, sallad, koreansk chilimajonnäs, asiatisk BBQ sås och koriander. Välj fläsk, tempeh eller kyckling som fyllning.

Avsluta med en timmes fullt ös i ett av våra karaokerum!

Mellan

495:- pp

Färska vårrullar, en hel banh mi, ett glas vin eller öl och två timmar karaoke!

I mellanpaketet ingår precis samma meny som i det lilla paketet.

Avsluta med två timmars fullt ös i ett av våra karaokerum!

Stora

645:- pp

4-rätters asiatisk middag, ett glas bubbel till fördrink, ett glas vin eller öl, och två timmar karaoke!

I det stora och mycket prisvärda paketet kan ni avnjuta våra färska vårrullar fyllda med grönsaker, sojabakad svamp, glasnudlar, morötter, koriander, mynta och serveras med asiatisk BBQ sås och Nuoc Cham-sås. Därefter serveras japanska dumplings fyllda med grönsaker som serveras med teriyakisås. Följt av en halv banh mi som är en fyllig vietnamesisk baguette med picklade grönsaker, sallad, koreansk chilimajonnäs, asiatisk BBQ sås och koriander. Välj fläsk, tempeh eller kyckling som fyllning. Tillsammans med detta serverar vi även edamamebönor toppade med flingsalt.

Avsluta med två timmars fullt ös i ett av våra karaokerum!

Möhippa

415:- pp

Är aaaaall the single ladies ett minne blott och det är dags att gifta bort syrran, bästa kompisen eller svägerskan? Vi har satt ihop en oslagbar bubbellunch för att garantera en lyckad möhippa!

I paketet ingår ett glas bubbel, edamame, japanska dumplings fyllda med grönsaker och smarrig teriyakisås plus färska vårrullar fyllda med sojabakad svamp, glasnudlar, morötter, koriander, mynta och serveras med asiatisk BBQ sås. Lunchen avslutas med 1,5 timmars fullt ös i ett av våra karaokerum! If you like it then you should put a ring on it!

Barnkalas

199:- per barn

Låt barnen leva ut sina popstjärnedrömmar för en dag med vårt dunderroliga kalaspaket. Här ingår korv med bröd, läsk till maten, glass till efterrätt och två timmar karaoke. Veganskt alternativ finns. Vi tar emot bokningar för barnkalas på lördagarna.

Är du intresserad av att genomföra ett event hos oss? Eller abonnera hela Sing Sing under sön eller måndag?
Maila oss på boka@singsinggbg.se

Design by Studio Pop
Development by Simma Lugnt